Neem contact met ons op voor vrijblijvende kennismaking!

Referenties


Mesa Arch Consulting is betrokken (geweest) bij o.a. de volgende klanten:


NVMA / Amstel Academie

De NVMA (Vereniging voor Zorgadministratie en Informatie) bevordert de kwaliteit van de zorgadministratie binnen de gezondheidszorg. De vereniging is een ontmoetingspunt voor alle werkers in de gezondheidszorg, die op welke wijze dan ook betrokken zijn of belang hebben bij deze zorgadministratie.
Op het zorgproces gerichte administratie en informatie in instellingen voor gezondheidszorg, intramuraal en extramuraal, betreffen onder andere:

 • elektronische patiëntendossiers (EPD’s)
 • administratieve organisatie
 • informatievoorziening en informatiebeheersing
 • classificaties, coderingen en standaardisatie
 • diagnosen- en verrichtingenregistratie
 • DBC registratie, validatie en facturatie
 • documentaire informatiesystemen en archivering
 • gezondheidszorgwetgeving

De VU heeft zijn opleidingstaken ondergebracht in een eigen opleidingscentrum, VUmc  Amstel Academie. De Amstel Academie verzorgt:
 • Medisch Ondersteunende Opleidingen
 • Verpleegkundige Vervolgopleidingen
 • Bij- en nascholingen voor academici
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Functiegerichte trainingen en workshops
 • Maatwerk en incompany op aanvraag
Doelgroepen van VUmc Amstel Academie zijn: gezondheidszorginstellingen zoals algemene en academische ziekenhuizen, verpleeg- en zorgcentra, psychiatrische instellingen en instellingen voor thuiszorg.  VUmc Amstel Academie is onderdeel van het het Instituut voor Onderwijs en Opleiden waar ook het Onderwijsinstituut VUmc deel van uitmaakt en is gevestigd in het OZW-gebouw aan de Boelelaan.

Frits heeft namens Mesa Arch Consulting  ondersteuning en advies gegeven rondom project management ten behoeve van de oplevering van de opleiding Zorgadministrateur, bij de Amstel Academie (Vrije Universiteit Medisch Centrum) en NVMA. Daarnaast is Frits docent voor de module Project Management binnen de genoemde opleiding.

Lees meer over de opleiding:
RZA opleiding (NVMA website)
RZA opleiding (Amstel Academie website)Cochlear

Als wereldmarktleider op het gebied van innovatieve implanteerbare hooroplossingen voor doven en slechthorenden, zet Cochlear zich in om mensen overal ter wereld te laten ervaren wat geluid is. Dankzij Cochlears hoorsystemen kunnen 250'000 mensen in meer dan 100 landen opnieuw verstaan wat hun familie en vrienden tegen hen zeggen.

Mesa Arch Consulting is betrokken geweest als adviseur in de beoordeling van de kwaliteitssystemen van Cochlear binnen de uitvoering van klinisch onderzoek. Dit project is een samenwerking met Profess Medical Consultancy.


Lees meer over Cochlear

Vialis

Vialis - een werkmaatschappij van VolkerWessels - levert mobiliteitsoplossingen die (blijven) werken. De producten en diensten van Vialis zorgen voor een gegarandeerde en veilige doorstroming op de weg en over het spoor. Uiteraard gebeurt dat zo ‘groen' mogelijk.

Mesa Arch Consulting is betrokken als mede-adviseur in de teamontwikkeling- en leiderschapsactiviteiten van het Management Team van Verkeers Mobiliteit binnen Vialis. Dit project is een samenwerking met De Wagenmenner.

Lees meer over VialisAstellas

Astellas Pharma is in Nederland gevestigd sedert 1 april 2005. Het bedrijf brengt innovatieve geneesmiddelen ter beschikking voor patiënten in de urologie, de orgaan transplantatie, de dermatologie en de cardiologie. Astellas' streven is medicatie te ontwikkelen ‘die er toe doet’ in het leven van mensen. In samenwerking met alle partijen in de zorgverlening willen de medewerkers aan dat streven gestalte geven.
Astellas behoort tot de 15 grootste innoverende farmaceutische ondernemingen in de wereld met ruim 15.000 medewerkers. De kerngebieden waarop Astellas actief is zijn urologie, cardiologie, dermatologie, transplantatiegeneeskunde en infectieziekten.
Astellas Pharma is gevestigd in Leiderdorp. Daar bevindt zich ook één van de Europese research centra. Een productiebedrijf is gevestigd in Meppel. In Nederland heeft Astellas circa 700 medewerkers.

Mesa Arch Consulting is betrokken als projectleider voor het bereiken van compliance de nieuwe EVMPD wetgeving voor de Astellas organisatie binnen Europa.
Lees meer over Astellas