Neem contact met ons op voor vrijblijvende kennismaking!
Mesa Arch Consulting levert specifieke diensten in de samenwerking met twee aparte partners:


Met Profess Medical Consultancy, in:

  • Het adviseren van Healthcare en Life Sciences organisaties in de optimalisatie van kwaliteitssytemen, gestoeld op compliance met wet- en regelgeving, waarde toevoeging door inzicht in effectiviteit en efficiency en daarnaast op basis van (Gezond Boeren Verstand)
  • Training in compliance met GCP en pragmatisch project management binnen de uitvoering van klinisch onderzoek (met farmaceutische middelen en medical devices)
Herman Pieterse van Profess
Medical Consultancy 
Voor meer informatie, zie Profess

Met De Wagenmenner, in:

  • Workshops en trainingen ter verhoging van persoonlijke en team effectiviteit
  • Begeleiding van organisaties en individuen in het vaststellen en bereiken van doelstellingen

Voor meer informatie, zie De Wagenmenner


Reynold Chandansingh van De Wagenmenner


De Wagenmenner kenmerkt zich in de samenwerking met opdrachtgevers gepassioneerd aan een duurzame, strategische gedragsontwikkeling van individuen, teams en organisaties.  Hij begeleidt directeuren, ondernemers, managers en professionals in ontwikkelen van “gebundelde kracht” door verbinden: van strategie en gedrag,  van persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling, van (persoonlijk) leiderschap en organisatiecultuur en van zijn, denken en doen! Ondernemingen maken doorbraken in effectiever, succesvoller en zinvoller bezig zijn door creatie-, innovatie-, daad- en realisatiekrachtig gedrag (boosting effectiveness). Daarmee werkt hij mee aan zowel het rendement op korte termijn als de vitaliteit van de organisaties op lange termijn.Reynold is een katalysator voor positief-constructieve ontwikkeling, regisseur van belevenissen en storyteller. Hij heeft een holistische manier van kijken en biedt een verrassend breed spectrum aan perspectieven. Zijn aanpak focust op de meerwaarde van beleven, ervaren en reflecteren, naast toepassen van modellen en technieken. Het faciliteert ontwikkelend werken en werkend ontwikkelen Creatief gebruik van diverse werk- en spelvormen, video/muziek fragmenten, oefeningen en instrumenten zijn kenmerkend. Hij is verrassend plezierig, respectvol en confronterend; met veel humor en plezier in de samenwerking.